IPL

Hårfjerning med IPL – er en sikker, ikke-invasiv behandling som reduserer hårvekst. Man kan bruke IPL på de aller fleste områdene på kroppen for å fjerne hår som har mørke pigment. Lysblondt, rødt og grått hår har ikke pigmenter som tiltrekker seg lyset og kan derfor ikke behandles med IPL og Laserlys.
Siden hårene vokser i ulike vekstfaser anbefaler vi 3-5 behandlinger, hver 3-4 uke for best mulig effekt. Det er viktig å ikke få sol på området som skal behandles i 3-4 uker før behandling, dette kommer også an på hudfarge og fargen på hårene.

IPL Hudforbedring –
IPL Photorejuvenation er en ikke-invasiv behandling som forbedrer hudens utseende på aldrende hud, minsker aldersflekker, solflekker, fregner, rosacea, acne-arr mm. Behandlingen vil bli tilpasset deg og dine forutsetninger, hudtype og hudtilstand. De vanligste områdene å behandle er ansikt, hals, bryst og hender. De aller fleste kan behandles sikkert, du bør likevel alltid rådføre deg med din lege eller vår kosmetiske sykepleier for å finne ut om IPL er rett for deg. Behandlingen gis vanligvis i en serie på fire til seks sesjoner.

IPL & Laser mot årer på beina – for behandling av overflateårer og de dypereliggende større blodårene (åreknuter brukes laserenergi for å oppsøke hemoglobinet og tvinge blodåreveggene til å kollapse. Etter hvert vil kroppen absorbere de kollapsede blodårene og få dem til å forsvinne av seg selv – uten at noe vev skades.
Alle typer skjemmende blodårer kan behandles – enkelt, effektivt og uten å punktere huden.
Normalt gis behandlingen i en serie på fire til seks sesjoner i løpet av to måneder før effekten er maksimal. Alle IPL-behandlinger har minimal restitusjonstid.