Kundeanmeldelser

«Jeg hadde en utmerket opplevelse med Åsane Medisinske klinikk og behandler Elna. Fra det øyeblikket jeg trådde inn døren ble jeg møtt med varme og hjelpsomhet av en svært profesjonell behandler.

Åsane Medisinske gjør en fantastisk jobb med å stille de riktige spørsmålene og gi meg de beste forslagene for mitt behandlingsbehov. Jeg har kun opplevd å få ærlige svar på forventet resultat. Kundeservicen er utmerket hos Åsane Medisinske klinikk; jeg følte meg velkommen og fikk den beste pleien. Anbefales varmt!»

– Margunn

«Jeg var i utgangspunktet skeptisk til å la meg behandle av frykt for at resultatet skulle se unaturlig ut. Jeg har fått utført botox ved øyner og i panne med kjempeflott resultat.

I tillegg har jeg fått tråder over overleppen og under underleppen for å redusere de dype rynkene rundt munnen. Alle rynker ble ikke helt borte men det ser betydelig bedre ut enn før behandling. Jeg er kjempefornøyd med resultatet.

Det jeg var mest skeptisk til var å legge fillers i leppene. Når hevelsen var gått ned ble det kjempefint. Jeg fikk tilbake de naturlige leppene jeg hadde når jeg var yngre. Jeg kommer nok til å gjøre det igjen.

Elna er dyktig og svært kompetent i jobben sin. Hun gikk grundig gjennom alle prosedyrer før vi satte i gang og jeg følte meg trygg og tatt vare på.

Jeg kan på det sterkeste anbefale denne klinikken.»

– Kvinne 50

«I have been around and tried different therapist, but Elna is the one to stick with! She is so professional and really care about you and your results. She takes her time with everything that needs to be done, you feel safe and she explains it all before and while she is doing your treatment.»

– Benedicte Silchenstedt Lunde (hentet fra Facebook)

«I highly recommend Elna at ÅMS, she is super professional, extreme precise in her work, spends your time well and make you feel good in your own skin.
See you soon!»

– Benedicte Silchenstedt Lunde (hentet fra Google)

«Fantastisk god service, og er utrolig fornøyd med resultatene etter flere forskjellige behandlinger her. Anbefales.»

– Alexandra Litleskare Walle (hentet fra Facebook)